Кубок за статтю! Конкурс оповідань про мовну освіту

0
117
Кубок За публікацію статті на сайті adverman.com
Кубок За публікацію статті на сайті adverman.com
↓ АКТУАЛЬНЕ ТАКОЖ ↓
Актуальний конкурс | Конкурсний портал - всеукраїнські і міжнародні конкурси
* * *

Шановні творчі, талановиті друзі! Наша програма популяризації мовної освіти “Кубок за публікацію статті” затрималась через пандемію і велику війну, але COVID-19 нарешті подолано, а Україна обов’язково переможе агресора. Тому ми поновлюємо цю програму!

Отже. Підвищення рівня культури і освіти в Україні відбувається багатовимірно. Ми вдосконалюємо знання української мови, а також вивчаємо іноземні – англійську, німецьку, іспанську, французьку, польську тощо.

Без знання своєї мови і мов сусідів в світі, де люди багато подорожують, співпрацюють у спільних культурних і бізнесових програмах – тепер не просто важко, а неможливо існувати.

Тому ми запрошуємо всіх, хто вивчає іноземні мови, поділитися думками, враженнями, а можливо, і секретами 🙂 – як ви навчаєтесь чи викладаєте, як “вживаєтесь” в нове мовне середовище, в новий світ знань. Які підручники і методики ви використовуєте, яке видавництво ваше улюблене. Які цікаві моменти вам запам’яталися. Розкажіть про ваші таланти і вмотивуйте інших вчитися.

Ми опублікуємо ваш текст – ваші враження, думки, ваш нарис чи статтю. Хай читачі обговорюють, голосують зірками. Всі учасники цієї програми отримають представлення і популяризацію свого таланту, навчального закладу, творчих планів – в Європі і в світі, на наших сторінках і в соцмережах. Автор найпопулярнішої публікації отримає найбільш потужну популяризацію свого таланту і крутий Золотий (ну, під “золото” 🙂) кубок! А також інші призи від сайту Adverman.com, українських і європейських видавництв.

Тож про які цікаві моменти і найбільш корисні підручники і курси ви можете розповісти?

Це постійна освітня, творча програма. Долучайтеся сьогодні, і початківці, і найкрутіші мовознавці!

Пишіть на Viber: 093 857-0388.

Організатор AdverMAN.com, сайт творчих новин України і світу.
Сторінка конкурсу: Золотий кубок за публікацію статті

Золотий кубок
 Поділитися в соцмережах:
ТАКОЖ ПРОПОНУЄМО:

ТВОРЧІ ОГОЛОШЕННЯ

Продати пісню, музику, картину можна через сайт творчих оголошень:

Творчі оголошення - продати пісню, музику, картину тощо

ВСІ КОНКУРСИ

Усі всеукраїнські та міжнародні конкурси талантів тут:

Всі всеукраїнські та міжнародні конкурси