Портфоліо артиста

0
3422
Портфоліо артиста - конкурсний портал
↓ АКТУАЛЬНЕ ТАКОЖ ↓
Актуальний конкурс | Конкурсний портал - всеукраїнські і міжнародні конкурси
* * *

Портфоліо артиста

Багато хто публікує фоточки в Instagram, відосики в YouTube і TikTok, аудіосики в SoundCloud, щось постить в Facebook і Twitter, а дехто навіть присутній в LinkedIn. Всі зараз це роблять. І майже вся ця інформація губиться в проваллях соцмереж. Які, до речі, часто досить лукаво поводяться з цією інформацією. Не показують прості пости, вимагаючи рекламних. Окей, ви щось опублікували – хтось подивився, стрічка пішла вниз, через рік вам нагадають, що був такий пост. А майже цілий рік для цього посту буде забуття.

Який вихід? Робіть портфоліо. Сторінки або навіть сайти в мережі. Свої сторінки і сайти. Так, вони повертаються, але вже на новому рівні. Робіть собі базу, з якої ви і ваші творчі роботи вирушатимуть в світ, і на яку ви будете повертатится з новими здобутками і перемогами. І де вас завжди знайдуть фанати, які поступово організуються в фандом суперзірки.

Є сервіси, де можна завести собі портфоліо безкоштовно (базово). Але і туди до вас ніхто сам по собі не прийде. Тому ще це портфоліо треба просувати.

Ми створюємо портфоліо і просуваємо їх

Ви можете робити і сторінки, і сайти-портфоліо самостійно. І просувати їх самостійно. А можете замовити портфоліо в нашій екосистемі, надавши нам фото, інформацію про себе, посилання на аудіо і відео, ваші соцмережі тощо. Ми створимо, грамотно опублікуємо ваше портфоліо і розпочнемо просувати і рекламувати його в мережі – для України, Європи, США, інших регіонів світу, якщо треба. Представляти вас і ваші творчі роботи для співпраці всім, хто шукає таланти.

Портфоліо наших резидентів працюють цілодобово – тоді, коли автори і артисти працюють над новими творчими роботами, і тоді, коли вони сплять. Ми, як творчі люди, просуваємо вас і ваші портфоліо творчо і артистично, і професійно – як професіонали.

Алея Зірок України має місце для тебе!

Стартуймо!

Так, вже час збирати все до купи, робити сторінку-портфоліо, промо-сторінки, Star Pages, Hollywood Pages, сторінки персональних концертів, персональних виставок тощо.

Отримувати коментарі, рецензії і поради фахівців, дипломи і сертифікати наших конкурсів і каталогів (всі конкурси) – кому це треба.

Час публікувати портфоліо, за яким вас знайдуть, побачать досягнення, історію і перспективи, запропонують співпрацю. Розпочніть справжне існування в сучасному світі креативних індустрій – вже сьогодні.

РОЗПОЧНІТЬ З НАМИ СЬОГОДНІ: ПРОСУВАННЯ АРТИСТА

Просування талантів

Конкурси талантів

 Поділитися в соцмережах:
ТАКОЖ ПРОПОНУЄМО:

ТВОРЧІ ОГОЛОШЕННЯ

Продати пісню, музику, картину можна через сайт творчих оголошень:

Творчі оголошення - продати пісню, музику, картину тощо

ВСІ КОНКУРСИ

Усі всеукраїнські та міжнародні конкурси талантів тут:

Всі всеукраїнські та міжнародні конкурси