Конкурс «Сузір’я Україна». Четвертий сезон запрошує учасників

0
3560
Конкурс Сузір’я Україна. Четвертий сезон
↓ АКТУАЛЬНЕ ТАКОЖ ↓
Актуальний конкурс | Конкурсний портал - всеукраїнські і міжнародні конкурси
* * *

Шановні друзі!

МИ ПРАЦЮЄМО
Увага! Наш конкурс відбувається онлайн, тобто дистанційно, тобто в інтернеті. Вам не треба нікуди їхати, не треба нікуди везти дітей. Нашому конкурсу, нашим конкурсантам через участь у конкурсі жодні віруси не загрожують. Співайте, грайте, записуйте відео, беріть участь у конкурсі.
Хай ніщо не зупинить пісню і музику, час яких настав!
І будьте здорові!

Отже, триває Четвертий сезон постійного онлайнового конкурсу вокалістів, музикантів, авторів пісень «Сузір’я Україна». Сезон розпочався 20 квітня і закінчиться 20 червня 2020 року. Заявки на участь вже приймаються (вони приймаються постійно).

Крім дипломів та інших призів, отримувачам найвищих нагород буде запропонована допомога у публікації пісні (або авторської музики) на провідних світових музичних сервісах — Apple Music, Shazam, Google Play, Spotify, YouTube Music тощо (якщо музичний твір відповідає необхідним критеріям) – це початок професійної кар’єри артиста. Наприклад, учасниця Першого сезону нашого конкурсу Христина Старикова випустила сингл On A Sunday Morning.

Христина Старикова – On A Sunday Morning (Р.Квінта, Є.Матюшенко)

Запрошуються конкурсанти будь-якого віку, що виконують пісні та інші вокально-музичні композиціі будь-якого жанру. Музиканти-інструменталісти, вокалісти, автори пісень (слова та/або музика). Автор слів, що не є вокалістом, може наспівати слова або навіть начитати їх. Гарні тексти можуть стати піснями, що будуть опубліковані.

Конкурсанти можуть бути не лише з України, а з будь якого місця цієї планети. Та якщо ви навіть з Марса – ласкаво просимо! Оплатити конкурсний збір можна і через PayPal.

Конкурсний збір у цьому сезоні становить 300 гривень з одного конкурсанта за одну творчу роботу. За кожну додаткову творчу роботу +150 грн.

Учасник отримає:

  • диплом із зазначенням місця та інших нагород:
    — володар Grand Prix Special (з грошовою винагородою у 3000 грн);
    — володар Grand Prix;
    — лауреати І, ІІ, ІІІ ступеня (І, ІІ, ІІІ місце);
    — учасник конкурсу;
  • публікацію свого відео на сайті «Сузір’я Україна»;
  • публікацію у результатах сезону;
  • публікацію у новинах на «Музичному березі«;
  • знижки та подарункові сертифікати на створення пісні, аранжування, студійний запис, фотографування на обкладинку сингла, що публікується, на дизайн, на публікацію та просування пісні чи артиста тощо (за вищі призові місця);
  • пропозицію опублікувати свою роботу на провідних світових музичних сервісах – Spotify, Apple Music, Google Play, YouTube Music, Amazon Music, Deezer та інших (якщо артист готовий до цього та його твір відповідає необхідним умовам);
  • знижки та безкоштовні персональні сторінки у творчій екосистемі «Музика«;
  • знижки або безкоштовні публікації в каталогах талантів – українському «Музичний берег» та міжнародному Music Shore.

Вікові категорії, що зазначатимуться у дипломах: 3–6 років, 7–10 років, 11–14 років, 15–18 років, 18–25 років, старші 25 років.

Передбачене дублювання місць для учасників, що набрали однакову (чи майже однакову) кількість балів. Учасники не «виштовхують» один одного, а отримують те, на що заслуговують. Мета конкурсу — допомогти усім дітям, підліткам та молоді стати професійними артистами. Наш конкурс – як екзамен, який визначає, на якому рівні знаходиться артист сьогодні, щоб успішно йти далі.

Наприклад, у першому сезоні Grand Prix Special не отримав ніхто, але на призовому майданчику «краще, ніж перше місце», тобто Grand Prix, опинилися одразу три конкурсанти — Олександр Балабанов, Наталія Берест та Іванна Решко. Вони і розділили між собою грошову премію від Grand Prix Special.

Олександр Балабанов - 1000 грн від Сузір'я Україна
Наталія Берест - 1000 грн від Сузір'я Україна
Іванна Решко - 1000 грн від Сузір'я Україна
Ми не обмежуємо наших конкурсантів у стилях, жанрах та напрямах музики і вокалу. Академічний, народний, естрадний спів, джаз, читання репу, будь-що талановите вокально-музичне. Зрозуміло, що академісти дружньо змагаються з академістами, естрадники з естрадниками, народники з народниками, а репери із реперами тощо.

Ми розглядаємо відеозаписи живого виконання пісень. Студійні аудіозаписи та відео зі студій розповідають про те, як артист працює в студії. У зазначений термін, після закінчення чергового сезону конкурсу, учасники отримують оцінки, поради, дипломи, призи, публікації. Другий сезон розпочався.

Технічні вимоги до відеофайлів

На конкурс подаються відеофайли, відзняті за допомогою смартфонів, фото- або відеокамер з якістю не нижче HD (720p). (Приймемо файл і середньої якості, якщо інший вам не вдається зробити, але для оцінки виконання твору нам потрібен виразний звук).

Голос повинен записуватись безпосередньо смартфоном, фото- або відеокамерою вбудованим або зовнішнім мікрофоном, підключеним до пристрою, що знімає, а не проходити через сторонній мікрофон та колонки, звук з яких буде спотворений.

Музику ви можете грати на власному інструменті або увімкнути фонограму-мінус на іншому пристрої, щоб вона звучала акомпанементом до вашого співу.

Додатково (якщо вони є) можуть подаватись студійні аудіофайли, а також відео, відзняте у студії у процесі запису пісні. Оцінюватиметься здатність конкурсанта працювати на результат — готовий сингл, призначений для публікації на музичних сервісах. Але це — додатково. У конкурсі насамперед беруть участь записи живого звуку, а не студійні.

Бажано надсилати нам посилання на відео, завантажені на відеохостинги на кшталт YouTube або Vimeo, або навіть на Facebook. Для цього у формі заявки є відповідні поля. Якщо відеохостинги видають попередження про авторські права на ваші кавер-версії пісень, ви можете завантажити відео на свій Гугл-диск або надіслати відео нам на e-mail. Деталі ви можете зазначити у коментарі у формі заявки, а також при спілкуванні з адміністратором конкурсу.

Журі професійне – музиканти і продюсери

Серед музикантів і продюсерів у жури:

Вікторія Малиновська

Вікторія Малиновська

Член Національної музичної спілки, Асоціації діячів естрадного мистецтва України, викладач естрадного вокалу вищої кваліфікаційної категорії, директор Всеукраїнського вокального конкурсу «Світ чудес UA», член журі міжнародних вокальних конкурсів в Польщі, Чехії та Україні.

Поет, композитор (більше 100 авторських пісень).

Валентина Лесик

Валентина Лесик

Викладач кафедри естрадного співу КМАМ ім. Р. М. Гліера, екс-солістка Київського академічного театру оперети.

Ольга Федоренко

Викладач кафедри теорії музики КМАМ ім. Р. М. Гліера.

Вероніка Тормахова

Композитор-аранжувальник, член Спілки композиторів України, член ASCAP (USA).

Викладач джазової гармонії, джазової іипровізації та інструментознавства в КМАМ ім. Р. М. Гліера на факультеті Музичне мистецтво естради.

Доцент кафедри музичного мистецтва КНУКІМ: джазове сольфеджіо, джазова гармонія, поліфонія, композиція, музична інтерпретація, аналіз музичних творів.

Ольга Петруніна

Ольга Петруніна

Піаніст-концертмейстер, композитор (НМАУ iм.П.I.Чайковського), аранжувальник.

Авторка пісень.

Андрій Мірошниченко

Андрій Мірошниченко

Головний продюсер ТО «Сузір’я Україна», директор видавництва AdverMAN Music Ukraine, голова правління Creative Ecosystems.

Автор пісень.

Наша мета – знайти і вивести талановитих артистів у великий музичний світ, на провідні світові музичні сервіси, у світову музичну індустрію. Spotify, Apple Music, Google Play/YouTube Music, Amazon Music, Pandora, Deezer, Tidal, Napster, iHeartRadio, ClaroMusica та інші – вже чекають на вас.

Ваша подорож розпочинається сьогодні і веде на світовий музичний Олімп. Не зупиняйтеся, майбутні суперзірки та мільйонери!

Кожен талант має стати зіркою. Кожна зірка важлива для України і світу.

Докладніше про конкурс (Положення) →

Після того, як Ви надішлете нам заявку на участь, Вам прийде офіційна відповідь, а також рахунок на оплату.

Заявка на участь у конкурсі

Я вибираю пакет (обов'язково) ↓

Відео також можна надіслати нам на Viber (093) 857-03-88, а також на e-mail, який Вам повідомить адміністратор, або передати через сервіс fex.net (надайте посилання на завантажений файл). Це якщо Ви не маєте можливості завантажити файл на YouTube, Vimeo, Google Drive або в нашу групу на Facebook.

АДРЕСА ОТРИМАННЯ НАГОРОД ↓

Також Ви можете контактувати з нами у Facebook.

Фанати для зірки

Рекламуйтеся і збирайте власну аудиторію фанатів – дешево і надійно!

AdverMAN Music Star

Публікуйтеся в каталогах

Ви можете опублікувати інформацію про себе і свої творчі роботи в наших нових каталогах співаків, музикантів і авторів пісень – українському «Музичний берег» і міжнародному Music Shore.

Долучайтеся сьогодні!

Музичний берег - каталог співаків, музикантів і авторів пісень

ТАКОЖ ПРОПОНУЄМО:

Творчі оголошення

Продати пісню, музику, картину можна через сайт творчих оголошень:

Творчі оголошення - продати пісню, музику, картину тощо

Всі конкурси

Усі всеукраїнські та міжнародні конкурси талантів тут:

Всі всеукраїнські та міжнародні конкурси